Snabbfäste även kallat Quick-release och Lift-off

Pikakiinnitys, jota kutsutaan myös nimillä Quick-release ja Lift-off

Pikakiinnityksen omaava WC-istuin on kätevä ja hyödyllinen, sillä sen avulla voit helposti puhdistaa WC-istuimen ja WC-pöntön posliinin.

On olemassa erilaisia pikakiinnitystyyppejä WC-istuimille. Tässä kirjoituksessa käymme läpi olemassa olevat vaihtoehdot ja yhden tyyppisen kiinnityksen, jota erehdytään luulemaan pikakiinnitykseksi.

Quick-release
Tämä pikakiinnitysversio irrottaa WC-istuimen kiinnikkeistään painamalla yhtä tai kahta nappia. Kuvassa näkyy WC-istuin, joka vaatii kahden napin painamista istuimen irrottamiseksi.

  1. Miten irrottaa WC-istuinquick-release toasits

 

  1. WC-istuin on irrotettu, ja voit helposti puhdistaa istuimen ja posliinin.wc-sits

 

Lift-off
Tämä pikakiinnitysversio irrottaa WC-istuimen kiinnikkeistään vetämällä WC-istuinta suoraan ylöspäin, kun se on pystyasennossa.

  1. Aseta istuin pystyasentoonlift-off toasits

 

  1. Vedä WC-istuinta suoraan ylöspäin irrottamiseksi.wc-sits

 

Tulpat/Kiinnitysproput toalettsits proppar

Halvemmat WC-istuimet, jotka ovat yleensä pehmeitä istuimia, tulevat tämän tyyppisten proppujen kanssa, jotka painetaan WC-pöntön kiinnitysreikiin kiinnittämiseksi. Tämä kiinnitystyyppi ei ole pikakiinnitys, vaikka istuimen voi helposti irrottaa vetämällä sen suoraan ylöspäin kiinnitysrei'istä. Jos tätä tehdään usein, propit kuluvat ja WC-istuin voi alkaa heilua.

Takaisin blogiin